TICKETS KOPEN
LEKKER LAREN 2017 - 24 T/M 27 AUGUSTUS - PLEIN 1945}

LEKKER LAREN – 30 AUGUSTUS T/M 2 SEPTEMBER 2018

EEN LANG WEEKEND GOOISCH VERWENNEN!

Lekker Laren staat het laatste weekend van augustus weer op de kaart!

Lekker Laren is dé plek waar alle internationale keukens vertegenwoordigd zijn en bezoekers zich kunnen verheugen op het complete pallet aan wereldse smaken, geuren en kleuren.


Verschillende restaurants en diverse aanverwante organisaties presenteren zich vanuit een gezamenlijk culinair platform. Deelnemers wordt de mogelijkheid geboden om in één lang weekend kennis te maken met duizenden Bourgondiërs.

Laren, de “parel van ’t Gooi” biedt een prachtige setting voor een culinair evenement als dit. Lekker Laren biedt de lokale ondernemers graag een podium om zich te kunnen presenteren aan het publiek. Als organisatie streven wij er naar om ons evenement te blijven vernieuwen en onze bezoekers steeds weer positief te verrassen.


“Trots ben ik dat wij inmiddels alweer voor de vijfde keer Lekker Laren mogen organiseren. Het fantastische culinaire evenement dat met heel veel passie is ontstaan uit het jaarlijkse concert Sonny’s Inc. Live op de Brink. Ook de komende editie belooft weer een mooie editie te worden met vele verrassingen en mooie koppelingen met het bedrijfsleven.

Ik wens u een mooie zomer en zie u graag op Lekker Laren!

Sonny Hoogwerf”