TICKETS KOPEN
LEKKER LAREN 2017 - 24 T/M 27 AUGUSTUS - PLEIN 1945}

LEKKER LAREN – 30 AUGUSTUS T/M 2 SEPTEMBER 2018

VOOR KOMEND JAAR HEBBEN WIJ WEDEROM EEN MOOI EN AFWISSELEND PROGRAMMA VOOR JULLIE SAMENGESTELDOpeningstijden Kids Corner


LEKKER LAREN AMUSETOUR
DONDERDAG 30 AUGUSTUS

Een tocht langs de deelnemende toprestaurants. 10 culinaire amuses, begeleid door mooie wijnen. Smaakvolle combinaties voor de echte fijnproevers onder ons. Zorgvuldig samengesteld door chef-koks en sommeliers.

De amuses van de deelnemende restaurants van Lekker Laren zijn heuse smaaksensaties. Samen met een verfijnde Gooische slok en bijpassend entertainment is deze dag helemaal compleet. Een moment om gezamenlijk met familie,vrienden of collega’s het glas te heffen, om vervolgens te genieten van ons culinaire aanbod.

Kom je samen met ons culinair genieten?

LEKKER LAREN VRIJMIBO
VRIJDAG 31 AUGUSTUS

Fijnproevers duiken vrijdag in de bruisende wereld van de “vrijdagmiddagborrel”. Een moment om gezamenlijk met familie, vrienden of collega’s het glas te heffen.

De VrijMiBo van Lekker Laren is een mooi startpunt, om vervolgens te genieten van het culinaire aanbod.

Perfecte combinatie van wijn en spijs, de ingrediënten die nodig zijn om deze dag compleet maken.LEKKER LAREN SONNY’S SATURDAY
ZATERDAG 1 SEPTEMBER

Lekker Laren grijpt op zaterdag terug naar haar oorsprong; de favorieten van Sonny’s Inc., die inmiddels gezien wordt als dé band van Laren en omstreken. Lekker Laren staat garant voor culinair genieten, maar Sonny laat ons vooral ook muzikaal genieten.

LEKKER LAREN FAMILY SUNDAY
ZONDAG 2 SEPTEMBER

Zondag prikt iedere generatie een vorkje mee op Lekker Laren. Deze dag staat in het teken van familie. Een belangrijk element van Lekker Laren is dat het evenement voor iedereen iets te bieden heeft. De kinderen worden naar hartenlust vermaakt. Kinderen blij, papa en mama blij, daar doen we het voor!